Lesifotósoknak álcázatlanul sikerült lencsevégre kapniuk a megújult Bentley Continental GT-t. Bár elsőre nem látszik, jelentős átalakításon esik át az autó. Jóval nagyobb különbség lesz a jövőben a kisebb és nagyobb fényszórók között. Megváltoznak a lökhárítók, de átalakítják az első sárvédőket is. Utóbbiakat onnan lehet észrevenni, hogy a sárvédő felső részén futó masszív él már nem hajlik le a lökhárítóhoz, hanem kifut a fényszórókhoz.

Ezen túlmenően kissé más a hűtőmaszk, a visszapillantó tükör és a kocsi oldalán futó krómdíszítés is. Természetesen új felniket és kipufogóvéget is terveztek a kocsihoz. Az utastérben a műszerfalon és a kormányon lesznek újítások, amellett, hogy a fedélzeti szórakoztató elektronika is modernebbre vált.

Ezeken a pontokon változik a régi modell

Ezeken a pontokon változik a régi modell

Ezeken a pontokon változik a régi modell


Motorikusan nem változik az autó, azaz továbbra is 6,0 literes, V12-es motor gyorsítja, viszont növelik a teljesítményét, amellett, hogy takarékosabb lesz. Várhatóan eltűnik a korábbi 560 lóerős változat, az alapmodellbe is 600 lóerős motor kerül, míg a sportosabb, Speed kivitel teljesítménye 630 LE körül alakul. A Bentley korábbi bejelentésének megfelelően bioetanollal is üzemeltethető lesz a járgány.

A kocsi, amely a hírek szerint valamelyest könnyebb lesz, mint a mostani variáns ősszel mutatkozhat be a Párizsi Autószalonon, forgalmazása pedig jövő év elején indulhat. Az újításokat 2011-ben megkapják a Continental sorozat kabrió és szedán változatai is.