Magnum, Egy asszony illata, Sabrina, Halálos iramban, Bad Boys stb., sok-sok filmben szerepeltek már a Ferrari sportkocsijai. Most tovább bővül a sor, ugyanis az olasz gyártó legújabb modellje a 458 Italia is feltűnik majd a Transformers harmadik epizódjában. Mindezt Michael Bay, a film rendezője árulta el a Ferrari minap tartott jótékonysági estélyén.

Haitiért mulattak

Haitiért mulattak

Haitiért mulattak


Nem holmi mellékszerep lesz az 570 lóerős sportkocsié, az is alakváltó robotként tűnik majd fel. Az autónak olyan társai lesznek, mint a Chevrolet Camaro, a GMC Topkick, a Hummer H2, a Peterbilt 379 kamion, a Chevrolet Corvette, és a Chevrolet Volt hibrid.

A vásznon persze igazán izgalmas dolgokra képes, de a széria modellek sem éppen játékszerek. A Ferrari 458 Italia 3,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, csúcssebessége 325 km/óra, mindezt hamarosan egy amerikai ügyfél is megtapasztalhatja.

Az említett estélyen ugyanis az első amerikai 458 Italia modellt árverezték el, amelyért végül 530 ezer dollárt (103 millió forint) ajánlott valaki. Az összeget a katasztrófa sújtotta Haitinek ajánlotta fel a Ferrari