Jelenleg hét Volkswagen-modellhez kérhetők R-Line néven sportos kiegészítők. A sor most tovább bővül, miután a wolfsburgi központú gyár a Passat CC-hez is elkészítette a csomagot, amely már rendelhető is.

Új, 17 colos felnijeikkel büszkélkedhet a CC R, azonban felárért 18 colos kerekek is rendelhetők, igen ütős 235/45-ös abroncsokkal. Emellett új, a korábbinál sportosabb kialakítású első lökhárítóval és látványosabb küszöbökkel szerelik a négyajtós kupét. Hátulról a sötétített lámpaburák árulják el az R-csomagot.

Sportos multikormány kerül bele

Sportos multikormány kerül bele

Sportos multikormány kerül bele


Belül a küszöbökre szerelt alumínium díszlécek, illetve a háromküllős multikormány szerepel az R-csomag kínálatában, ugyanakkor a felszerelések között alapszinten szerepel a ködfényszóró és a parkolóautomata.

Minden motorvariánshoz kérhető az R-Line csomag, a legolcsóbb a 140 lóerős manuális váltóval szerelt TDI-hez, ott 2200 eurót (nagyjából 600 ezer forintot) kérnek érte. Ha nem jön be a Passat CC, de R-csomagos VW-re vágyik, akkor válogathat a Golf, a Scirocco, a Touran, a Tiguan, a Passat, a Passat Variant és a Touareg modellek közül, ezekhez is létezik sportcsomag.