Egy Ferrarit vásárolni hosszú ideig nem volt egyenlő a minőségi biztonsággal. Talán nem véletlen, hogy az autókhoz komoly szerszámkészletet is mellékelt a gyár. Ennek azonban vége!

A maranellóiak ugyanis ingyenes segélyszolgálatot hoztak létre, amelynek szolgálatait az 1947 óta épült összes Ferrari tulajdonosa igénybe veheti. Az év minden napján működő “With You” szolgáltatás nemcsak a lerobbant autó körüli teendőkben segít, de vállalja az ügyféle hazautazásának illetve az ahhoz kapcsolódó szállások költségeit is.


Elsőként az olasz ügyfelek számára lesz elérhető a szolgáltatás, majd azt követően egész Európára kibővül a segélynyújtás. A Ferrari-tulajdonosoknak csak regisztrálniuk kell.

Egyelőre ugyan ingyenes szolgáltatásról van szó, de biztos lesz valami csalafintaság a dologban. A közlemény szerint 12 hónapra szól a segítség. De mi lesz azután? Valószínű a kedves vevő kap egy levelet, melyből megtudja, hogy az eddig jól bevált szolgáltatást egy kisebb összegért továbbra is évezheti és biztonságban tudhatja magát. No meg a Ferrari szervizeknek se rossz, hogy a korábbinál több ügyfél érkezik hozzájuk és nem valami privát autószerelőhöz kerül a javítás díja.