Megválik a Nagy-Britanniában használt luxusautóitól Cristiano Ronaldo. A portugál támadó, akit a világ legdrágább játékosává téve nemrég 94 millió euróért ( 26 milliárd forint) vásárolt meg a Real Madrid a Manchester Unitedtől, praktikus okokból döntött így.

Míg előző munkahelyén, Angliában jobbkormányosok az autók, addig Spanyolországban a bal oldalon ül a vezető.


Csapattársaival ellentétben Ronaldónak egyelőre nem igazán kiemelkedő a garázsa, hiszen az értékesítő honlap mindössze három autót kínál megvételre. A 114 950 fontos (37 millió forint) Bentley Continental GT Speed mellett egy Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S (22,5 millió forint ) illetve egy dízel Mercedes C-osztály (3,5 millió forint) szerepel a listán.

Azt nem tudni, hogy mi lesz a sorsa a nemrég összetört Ferrarinak, illetve a már megrendelt Koenigsegg CCX-nek, Rolls-Royce Phantomnak, nem is beszélve a 45 millió forintnyi összegért megszerzett CR7 rendszámról. Madridban a hetes helyett a kilences mezben focizik majd. 

Persze autója azonnal lesz a 24 éves klasszisnak tekintve, hogy a Real Madrid focistáit az Audi látja el kocsikkal, ugyanakkor könnyen pótolhatja, ha valamelyik hiányzik majd, évi 13 millió eurós, átszámítva 3,6 milliárd forintos fizetéséből futja rá.