Különleges ötlettel rukkolt elő egy brit vállalkozás: gyerekeknek ad lehetőséget, hogy szupersportkocsit vezessenek. Az amúgy felnőttek számára hasonló lehetőséget kínáló 6th Gear Experience szerint ez tökéletes születésnapi és karácsonyi ajándék lehet az arra fogékony fiataloknak.

Az elvárás mindössze annyi, hogy a jelentkező fiúnak vagy lánynak legalább 150 centi magasnak kell lennie, hogy biztosan elérje a pedálokat és kilásson. Nem gond, ha éppen 12-13 éves.

Négyféle autót vezethetnek a gyerekek: Aston Martin DB9-est, Lamborghini Gallardo Spydert , Ferrari F360 Spidert és Audi R8-ast. Ezek közül a leggyengébb is 400 lóerős, mindegyik modell automataváltós és a kormány mögötti fülekkel is kapcsolható.


Minden esetben instruktor ül a vezető mellett, akinek ugyanúgy vannak pedálok a lábánál, mint az oktatóautókban megszokott.  

Az árak 89 fonttól (28 ezer forint) indulnak, ami a négy autó egyikének 10-15 perces vezetését tartalmazza a vállalkozás pályáján. Ha igazi profi mellett autóznánk egyet, akkor körönként 20 fontot (6500 forint) kell tenni az asztalra. Az ár persze sokkal több is lehet, attól függően, ki mennyit és mit vezetne.

Van azonban, amit a gyerekek nem kaphatnak meg, ilyen a James Bond-filmekben szerepelt Aston Martin DBS vagy a Lamborghini Murcielago LP 640. Ezeket a felnőtt kuncsaftoknak tartja fenn a cég, ahogy több más modelljét is.