85 000 fontért (28,7 millió forint) kínál eladásra a Prodrive egy Impreza WRC-t. Lehet, hogy soknak tűnik egy földúton agyonhajtott 12 éves járgányért, de nem az, ha tudjuk, hogy a McRae/Grist név szerepel a hátsó ablakokon. A karosszéria száma elárulja, mennyire különleges modellről van szó. A PRO-WRC-97-001 sorszámból kiderül, hogy ez a Subaru rali versenyautóinak fejlesztéséért és versenyeztetésért felelős brit csapat első Impreza World Rally Carja.

Colin McRae mellett versenyzett a kocsival Pierro Liatti és Kenneth Erikkson is. 1998-ban eladták egy privát csapatnak, de az ír McKinstry Motorsport 1997-ben teljesen újjáépítette.


A Prodrive új autóeladási oldalán nem ez az egyetlen modell, de számos korábbi WRC-t és 17 N Csoportos Imprezát is megvételre kínálnak. Egy 2005-ös N-es modell 50 ezer fontba, míg egy 2008 WRC hétszer ennyibe kerül.

Autógyűjtőknek biztosan megéri befektetni, most hogy a Subaru kivonult a rali-világbajnokságból, mert  lehet, hogy nem készül többé ilyen versenyautó a gyár logójával.