Az Audi már rég nemcsak a technikai sportokban népszerűsíti autóit, amellett, hogy vitorlás- vagy épp síversenyeken tűnik fel a cég logója, a fociban is jelen vannak. Többek között a világ egyik legismertebb klubjának, a Real Madridnak is támogatói.

Lehet, hogy ez adta az ötletet, vagy az Európa-bajnokság döntőjében elmaradt német siker felett érzett bánatukat vezették így le, mindenesetre az Audi Design Team asztali focit készített.

A nálunk csocsóként ismert játék ugyan nem használja fel a német gyár autóitól ismert formákat, de így is igen modern és különleges megjelenéssel bír. De, hogy mindenki tudja mivel is áll szemben, vagy mellett, esetleg felett – egy-egy Audi-jelvényt is elhelyeztek az asztal két oldalán. Mindkét csapat különleges, a mai futballban ritkán látott 1-2-5-3-as felállásban küzd. Persze a csocsóban ez normális, ahogy az is, hogy a játékosok követik az „edző” minden kézmozdulatát is.

Eddig csupán egyetlen prototípus született a játékból, a sorozatgyártásáról és forgalmazásáról még nem született döntés.