“Németországban Stuttgart környékén, egy autóspihenőben készítettem pár fotót” – írta egy ügyes kezű olvasónk, aki a Mercedes gyár két vadiúj modelljét kapta lencsevégre. Így most önök is megnézhetik.

“A gyári tesztcsapat egy rövid ideig leparkolt, akkor készültek a képek. Persze nem ment simán, mert eleinte ellenkeztek, de sikerült rábeszélnem őket erre a pár képre. Elöl egy mikrobusz, majd két új E-osztály állt, közöttük pedig egy kupé, amelyről annyi felvilágosítást adtak, hogy egy “top secret” modell.  Az eleje egy kicsit hasonlít az E osztályra, a teteje valószínűleg nyitható fémtető (mi valószínűbbnek tartjuk, hogy ez a kupé és nyitható üvegtetőt kap – szerk.), a fara pedig felismerhetetlen, mert a “B” oszloptól hátrafelé egy nagy plasztik elem volt az autóra toldva.


Amit még megfigyeltem, hogy az E osztály hátsó lámpáiban LED-ek sorakoztak. Elképzelhetőnek tartom, hogy a titkos modell talán az új CLK lesz.”

Ha többet is megtudnának a jövőre érkező új E-osztályról, akkor kattintsanak korábbi cikkünkre, amelyben számos részletet elárulunk az autóról és izgalmas képeket is láthatnak az autóról.