2006 őszén a Párizsi Autószalonon a Lamborghini a Murcielago egy olyan változatát állította ki, amelyet a Versace divatház emberei tettek vonzóbbá a gazdagok számára. Jelezve, hogy a sportkocsigyárnál az egyedi ötletek is megvalósíthatók, ha van elég pénze a kuncsaftnak.

Akkor a hagyományos változat készült el, most bejelentették, hogy az olasz cégek együttműködése nyomán már a roadster is átalakulhat. A karosszéria formája változatlan, de kár is lenne a csodás LP 640-hez nyúlni. Az egyediséget az ajtókra felvitt görög Versace-motívum, illetve a fehér fényezéshez választott fekete felnik jelzik. Ezenfelül most először a roadsteren is átlátszó motorháztető szerepel, bárkinek látni engedve a 6,5 literes V12-es motort.

Lamborghini a ruhatervezőtől 1
Lamborghini a ruhatervezőtől 2

Lamborghini a ruhatervezőtől

Lamborghini a ruhatervezőtől

Lamborghini a ruhatervezőtől 7
Lamborghini a ruhatervezőtől 8
Lamborghini a ruhatervezőtől 9
Lamborghini a ruhatervezőtől 10
Fotó megosztása:
Lamborghini a ruhatervezőtől 11


Az utastérben is fehér és fekete színek uralkodnak. Különleges bőrrel vonták be az üléseket, az ajtókat, a középkonzolt és a kartámaszt, természetesen mindegyiken ott díszeleg a divatház jele.

Mindebben azonban nem merül ki a 640 lóerős átalakítása, hiszen készítettek hozzá illő öltönytáskát, kerekes bőröndöt, sporttáskát, cipőt, kesztyűt, övet, kalapot és persze farmert is. Egy ilyen autóhoz illik is hozzá öltözni.