Az NKH végzi a vizsgálatot
Az NKH végzi a vizsgálatot

Nem készülnek el időben az autók

Nem készülnek el időben az autók

Az NKH végzi a vizsgálatot
Nem mennek tömegesen Békéscsabára
Nem készülnek el időben az autók 17
Nem olcsó a szállítás
Ha jogos az igény, akkor olcsóbb lesz a regadó
Csak Békéscsabára lehet menni
Évente 25 ezer jön csak külföldről
Megöregszünk, mire végigvisszük
Nem készülnek el időben az autók 23
Nem készülnek el időben az autók 24
Nem készülnek el időben az autók 25
Az új autók regadója nem változik
Fotó megosztása:
Nem készülnek el időben az autók 27 Teljesen leállhat a spanyolországi autógyártás, a sztrájkoló kamionosok miatt ugyanis alkatrészszállítmányok akadoznak vagy szünetelnek. A járműgyártók napi termelése összesen 13 ezer gépkocsi az ibériai félsziget nagyobbik országában.

A spanyol kamionosok már napok óta zárnak le utakat, határátkelőket az üzemanyag magas ára elleni tiltakozásul. Elemzők szerint, ha az autóipar is megbénul, akkor igen súlyos helyzet alakul ki Spanyolországban, nemcsak azért, mert 70 ezer ember nem tud dolgozni, hanem a gazdaság növekedése már ettől függetlenül is rendkívül lelassult, elsősorban az építőipar nagy visszaesése miatt.

A SEAT autógyár üzemének termelésében hétfő óta gyakoriak a szünetek, csaknem 4 ezer autó nem készült el időben, a gyártónak komoly többletköltséggel jár, hogy megoldást keressen a szükséges anyagok, berendezések eljutására az üzemhez. A Mercedes egyik kisebb haszonjárműveket gyártó üzeme már beszüntette tevékenységét. Ezenkívül az Opel, a Ford, a Nissan, a Citroën és a Renault is rendelkezik gyárral Spanyolországban.

Forrás: MTI