Díszléc van gazdagon

Díszléc van gazdagon


Kétszer akkora

Dr. Heinrich Nordhoff, a Volkswagen korábbi elnöke mondta egyszer, hogy minden autó annyit ér csak, amennyit a mögötte lévő szervizszolgáltatás. Aki várt már heteket alkatrészre vagy javításra, az érzi ennek az igazságát.

A gyorsabb és rugalmasabb szervizelés érdekében 10 500-ról 21 850 négyzetméterre bővült a Parts Center Budapest (PCB) alapterülete.

A logisztikai centrum az Audi, Porsche, SEAT, Skoda és Volkswagen személyautók illetve haszonjárművek alkatrészellátását szolgálja.

Nemsokára tele lesznek a polcok

Nemsokára tele lesznek a polcok


Csak a szervizeknek

A PCB-be nem érdemes beállítani egy légtömegmérőért a TDI Passathoz vagy gyári ablaktörlőért egy Cordobába. A raktárbázis kizárólag márkakereskedéseket szolgál ki, nincs közvetlen kapcsolata az autótulajdonosokkal.

Az autóalkatrészeken túl különféle tartozékokkal is a budaörsi telepről szolgálja ki a Porsche Hungaria a hálózatához tartozó márkakereskedéseket és szakszervizeket.

A PCB hazánkon kívül Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Macedónia, Montenegró és Bulgária márkaszervizeit is ellátja tartozékokkal és alkatrészekkel. 2008-tól a romániai és moldáviai márkakereskedések is Budaörsről kapják majd az alkatrészeket.

Cascót akarok kötni!

Egy fontos beruházáshoz nagy show dukál


52 000 autóalkatrész

Jelenleg a befutó alkatrész-megrendelések 96 százalékát egy munkanapon belül teljesíteni tudja a központ, a gyors átfutás révén egyre rövidebb várakozásra kényszerülnek az autójukat javításra vagy karbantartásra beadó tulajdonosok.

2003 áprilisa óta működik a budaörsi nagyáruházak mellett épült PCB. Négy év alatt 4,9 millió alkatrészt szállított ki a logisztikai központ, jelenleg 52 000 különböző autóalkatrész van raktáron.