Újabb helyeken lehet dugó Pesten 2 Útfelújítás miatt többfelé lehet lezárásokkal találkozni Budapesten. Tegnap elkezdték Csepelen a Hollandi út felújítását a Határ utca és a Horgásztanya között. Mától pedig az I. kerületben a Krisztina körúton is dolgoznak.

Várhatóan július közepére készülnek el az új buszmegállók, járdaszegélyek, illetve fektetik le az új útburkolatot a Hollandi úton. Fenntartják a forgalmat a munkálatok során, de sávszűkületre és szakaszos sávlezárásra kell számítani, ezen a részen maximum 30 km/órával lehet közlekedni.

Tavaly újult meg a Krisztina körút Mikó utca és a Magyar Jakobinusok tere közötti szakasza. Csütörtöktől a Mikó utca és a Hegyalja utca közötti részen dolgoznak majd a munkagépek.  

15 napig tart a felújítás, mialatt kicserélik az útburkolatot, kijavítják a padkát és a járdákat. A forgalom folyamatosan közlekedhet a munkálatok során, de sávlezárásra szakaszosan számítani kell. Ezúttal mintegy 64 millió forintot költenek majd a Krisztina körútra, a Hollandi út felújítása 108 millióba kerül.  

Forrás: OrientPress