Akinek nem lenne elég a Shelby GT500-as 500 lóerő körüli teljesítménye, annak sem kell elkeseredésében világgá mennie, hiszen a Super Snake-csomagban bátorságtól függően további 100-225 lóval egészítheti ki a már meglévő ménest. A tuning után a 600, de akár 725 lovas teljesítménnyel is égethetik a hátsó gumikat.

Ha az elégedetlen GT500-tulaj úgy dönt, hogy reszeltetne egy keveset a gépén, csak be kell kopogni a Las Vegas-i üzembe, ahol potom 28 000 dollárért (5,2 millió forintért) megvadítják az autóját. Ezért e plusz lóerőkön felül némi papírt és különleges szériaszámot is adnak a kocsihoz.

Nagyon vad

Nagyon vad

Nagyon vad


Az egyediségről hatfokozatú manuális sebességváltó, a Ford Racing által fejlesztett kipufogórendszer, 20 colos kerekek, hatdugattyús féknyergek, hatalmas féktárcsák gondoskodnak. Külsejét különleges karbon karosszériaelemek borítják, és természetesen Carroll Shelby szignója is több helyen feltűnik a kocsin.
Kérdés, hogy a szigorú sebességkorlátozásairól híres amerikai utakon mennyi értelme van egy hasonló teljesítményű járgánynak. Sokkal jobb helye lenne a versenypályákon.