James Bond dolgozni megy 1

James Bond dolgozni megy

A 007-es ügynök nemcsak Aston Martinban parádézik, vadászgépben, tankban ülve irtja a gazembereket, hanem a legújabb filmben néha munkagépben ülve is teszi a dolgát, megment mindenkit.

Összesen 11 gépet szállított a New Holland a legújabb 007-es filmhez. A Bahamákon forgatott jelenetben egy valósághű építési terület létrehozása volt a cél, így a brit titkos ügynök által is vezetett W190-es modell mellett lánctalpas exkavátorok, markolók is feltűnnek a jelenetben.

Persze a márka reklámszakemberei rögtön azon kezdték törni a fejüket, miféle párhuzamot vonhatnak a nagy, sárga vasszörny és a 007-es ügynök közt. Végül sikeresnek ítélték a brainstorming eredményét, mert fennhangon hirdetik, hogy a New Holland munkagépe – Mr Bondhoz hasonlóan – kitartó, megbízható, erős, és szenvedéllyel végzi a munkáját.

Mi biztosan bedőlnénk a jó szövegnek, és munkagépbeszerzés előtt álló vállalkozóként szaladnánk is a legközelebbi boltba, hogy világmentő hősként vezethessük a nagyvasat.

A New Holland munkagépe a Casino Royale-ban bemutatott szerepléséért Oscart valószínűleg nem kap, de reklámnak biztosan megteszi majd. A legutóbbi Bond-filmben feltűnik a Ford új autója, a Mondeo is.