Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Audi autógyár és a KTM motorgyár közös járművet tervez. A fejlesztés szépen halad, az első változatot már láthatjuk is. A négykerekes gép leginkább a Lotus Super Sevenre emlékeztet, teljesen egyszerű felépítésű, csak a műszakilag szükséges elemeket tartalmazza. Ám éppen ezért a maximális vezetési élmény garantált. A spártai utastérben két főre elég a hely, a motor mögöttük található.

Az Audi részéről továbbra is fennáll a kapcsolat, hiszen a Volkswagen csoport 250 lóerős, négyhengeres motorja kerül a járműbe. Nemcsak a motort adná a VW, de a szervizhátteret is, ugyanis a KTM kereskedelmi hálózata nem teljesen felel meg az autós elvárásoknak.

Évente 1000 darabot szeretnének eladni az ultra könnyű kétüléses autóból. A jelenlegi hírek szerint 2007 elején, a Genfi Autószalonon már a kész modellt állítják ki, így nyárra már megkaphatják az első vevők a járgányt, persze csak azok, akik hajlandóak kifizetni a – nem éppen elenyésző – 35.000 eurós (9,1 millió forintos) vételárat.