A híres divattervező által megálmodott új ruhákat húztak rá két Nissan modellre is. Nemrég még csak a leendő autókról szóló rajzokat tudtuk megmutatni, de mára már az elkészült terepjárókról is vannak fotók.

A Nissan Pathfindert egy jól öltözött utcai vagány stílusában rajzolta újra a tervező, olyan autót képzelt maga elé, amelynek jól áll egy kis kosz. Elsősorban a nagy felni, az átalakított hűtőmaszk, a sárvédőívek vonala tér el a gyári kivitelétől. Új, szürke-fekete terepmintás fényezést is kapott a kocsi, amelyet narancssárga elemek dobnak fel.

Hasonló hangulatú lett a Nissan Armada is, amelynek erőt sugárzó külsejét csak néhány hangsúlyosabb éllel tarkította Marc Ecko. A narancssárga szín ezen a modellen is feltűnik, de ennél a kocsinál is a hatalmas kerekek ragadják meg elsőként a szemet.

“Ezzel a projekttel nem csak az volt a célom, hogy a saját stílusomat alkalmazzam a Nissanra. Mindezt úgy akartam megtenni, hogy kidomborítsam a Pathfinder és az Armada modellek egyediségét” – mondta Ecko.

Az autók mellett Marc Ecko korlátozott darabszámban gyártott pulóvert, pólót, kulcstartót és egyéb kiegészítőket is kínál. Ezeknek az eladásából befolyt összeget a divattervező nonprofit szervezete használja majd fel, veszélyeztetett tizenévesek megsegítésére.