A robosztus felépítésű kocsival szerzett pozitív szerviztapasztalatok miatt az importőr 2006. október elsejétől három évre terjeszti ki az eddig kétéves, ingyenes Assistance szolgáltatást. Az intézkedés visszamenőlegesen érvényes az elmúlt két évben Magyarországon forgalomba helyezett összes Loganra.

Ezenkívül a Renault az Európai Unió területén értékesített Loganokra három év, vagy 100 000 km általános garanciát nyújt. A román kocsit hajtóknak a három év után sem kell lemondani az Assistance nyújtotta biztonságérzetről, a szolgáltatás évente egy-egy évvel meghosszabbítható, ha a tulaj nem mulasztja el az előírt éves, szakszervizes átvizsgálást.

2004 szeptembere és 2006 júniusa között több mint 291 000 Logan kelt el. Az autó legnagyobb piaca Románia, itt a részesedés a teljes eladások közel 45%-a. Nyugat-Európában sem megy rosszul neki, Franciaországban például az összes Logan kilenc százaléka kel el.

A Logan megbízhatósága egyszerű felépítésének, igénytelenségének köszönhető. Az autó fel lett készítve a nyugaton megszokottnál rosszabb, sokszor poros utakra is, s a motorja beéri 87 oktános benzinnel.