Rögtön két Nissan-modell megbolondításával mutatkozott be a divatszakmában elismert névnek számító Marc Ecko.

Míg a Nissan Pathfinder kívül keményebb, agresszívabb formát kapott, addig belseje minden elképzelhető extrával megtömve, kellemes színekkel, a hatvanas éveket idéző lágy formákkal, színekkel kényezteti az utasokat. Külseje fekete-szürke terepmintás fényezést kapott, itt-ott narancssárga betétekkel megbolondítva. Változott a hűtőrács kialakítása is, aminek közepén nagyméretű Nissan-embléma trónol.

Jóval szelídebb fényezést kapott a másik megdolgozott Nissan. Az Armada krémszínű karosszériája, fehér falú abroncsai ellenére mégis férfias, pimasz külsejű autóvá vált. Erről a kocsiról sem hiányoznak a narancssárgára festett elemek, igaz, itt Ecko sokkal bátrabban használta ezt a színt, mint a Pathfindernél.

Egyedül talán a rajzokon látható, aránytalanul nagyméretű kerekek nem illenek a kocsikra, de remélhetőleg egy autótervezésben jártasabb tervező, amikor nem látja senki, kiradírozza a női kalapokat, és tisztességes kerekeket rajzol helyettük.

Mindkét újratervezett modellt el is készíti a gyár. Előreláthatólag októberben ismerheti meg a nagyközönség a Marc Ecko által megálmodott gépeket a New York-i bemutatón, amelyet egy egész Amerikán keresztülvezető rendezvény keretében számos nagyvárosban bemutatnak majd.