A miskolci márkakereskedés, a Szinva Motor Kft. épületének alapkövét néhány napja rakták csak le, de új, a gyár 2008-as normáinak megfelelő kereskedés épül a Szentendrei úton is.

Az óbudai bemutatóteremben az eddiginél is több autó kap majd helyet, a szervizben pedig egyszerre hat gépkocsival tudnak foglalkozni a szerelők. Szerepel a tervek között egy plazmatévés pult kialakítása is, ahol mindenki összeállíthatja és megnézheti álmai BMW-jét. Itt a BMW-k mellett, a MINI modelljei és a BMW motorkerékpárjai is megtekinthetők majd.

Szintén bővül a székesfehérvári márkakereskedés is, az új tulajdonos közel 400 négyzetméterrel nagyobb területen, modernebb körülmények között folytatja az értékesítést. Várhatóan a fehérváriak még idén beköltözhetnek az új épületbe, és még az idén megkezdődik a kaposvári márkakereskedés építése is.

Az új autók értékesítése mellett egyre több helyen csatlakoznak a márka Premium Selection nevű programjához is, amelynek keretében fiatal, kiváló minőségű használt BMW-k vásárlására nyílik lehetőség.