Luxuskupé 8,7 milliótól 1

Luxuskupé 8,7 milliótól

163 lóerőt tud a 2,2 literes négyhengeres benzinmotor a 407 Coupéban, ami emellett 3,0 literes V6-ossal is megvásárolható, utóbbi 211 lóerős. Ezen kívül a vevők még a 2721 köbcentis V6-os turbódízel erőforrást is választhatják a kocsihoz, ennek maximális forgatónyomatéka 440 newtonméter.

Mindegyik motorhoz hatfokozatú váltót társítanak a Peugeotnál. A 2,2 litereshez manuális sebességváltó tartozik, a V6-os dízelhez automata, a szintén V6-os benzines pedig a kettő közűl bármelyikkel megrendelhető.

Kétféle felszereltségi szinttel kaphatók a francia Coupék, ezek a Supreme és a Feliné. Előbbivel csak a 2,2-es benzines választható, míg a Feliné mindhárom motorral kapható lesz. A Supreme kivitel szemben a jobban felszereltekkel nem bőr, csak szövetborítású utasteret kap, emellett alapáron le kell mondani a JBL audio-rendszerről, a CD-tárról, a parkoló radarról és az automatikusan elsötétedő belső tükörről is, amik a Feliné csomag részei.

A Feliné csomagon felül még riasztó, metálfényezés, navigációs-rendszer, bluetooth kihangosító és bőrborítású műszerfal is rendelhető a kocsihoz, minden más benne van az alapárban.

8 750 000 forintba kerül a Peugeot 407 Coupé 2,2 Supreme, ugyanez Feliné kivitelben 800 ezerrel többet kóstál. 3,0 V6-os motorral 11, 4 millióért kapható a kocsi, a Tiptronic automatával szerelt változat 400 ezerrel kerül többe. Ekkor az autóért pont ugyanannyit kérnek, mint a dízel variánsért, azaz 11,8 millió forintot.