Sportos teherautó a Citroëntől
Sportos teherautó a Citroëntől

Sportos teherautó a Citroëntől

Sportos teherautó a Citroëntől
Februártól hazánkban is megvásárolható lesz a C4 kisáruszállító változata
Személyautós a belső tér
656-1024 literes a raktér
Sportos teherautó a Citroëntől 12
Fotó megosztása:
Újabb taggal bővült a Citroën kisáruszállítók kínálata. A hagyományos Jumper, Jumpy, Berlingo és C15 mellett egy ideje már a C2 haszonjármű változata is kapható volt. Idén pedig már a C4-esből is lesz áruszállító.

Azokat a vállalkozókat célozta meg a járművel a francia autógyár, akiknek fontos az egyedi, kívül-belül divatos szállítóeszköz. Belül megtalálható a világújdonságnak számító, a vezető testkontúrjához igazodó légzsák és a rögzített kormányagy körül forgó volán is. Csomagtartója alapból 656 literes, de akár 1081 literesre is bővíthető.

A személyautó változathoz hasonlóan az ABS, a hat légzsák, a tempomat, sebességkorlátozó automata és a vészfék asszisztens megtalálható a haszongépjárműben is, persze nem alapáron. A C4-es kisáruszállító változata idén februártól Magyarországon is kapható lesz. Kétféle motorral lehet majd megvásárolni, mindkettő 1.6 literes HDi. Hagyományos turbóval 92, változó geometriájúval 109 lóerőt teljesít majd az erőforrás. Mindkét motorhoz ötsebességes manuális sebességváltó jár.