Támadnak a nők!
Támadnak a nők!

Támadnak a nők!

Támadnak a nők!

Támadnak a nők!
Támadnak a nők! 17
Támadnak a nők! 18
Támadnak a nők! 19
Támadnak a nők! 20
Támadnak a nők! 21
Támadnak a nők! 22
/Noi_vezetok//Csajok_vezetnek_1592.jpg
Támadnak a nők! 24
Támadnak a nők! 25
Támadnak a nők! 26
Támadnak a nők! 27
Támadnak a nők! 28
Fotó megosztása:
Elvileg a férfiak lépnek fel merészebben a hatósággal szemben, de a héten két ellenpélda is született. Chris Little, a batesville-i körzeti megbízott megvizsgált egy gyanús járművet a város parkjánál kedd reggel 3 óra 30 perckor. Amikor odasétált az autóhoz, a Chevrolet Lumina nagy gázzal elindult felé, majd elszáguldott a parkból.

Little hívta a rendőrközpontot, ahol kiderült, hogy a járművet a 31 éves Miroslava Benton nevén tartják nyílván, akit később vezetőként is azonosítottak. Little szerint Benton többször megpróbált elmenekülni, mialatt a parkban üldözte őt.

A rendőrök megpróbáltak felállítani egy mozgó barikádot, úgy, hogy a száguldó autó elé, mögé és mellé is egy-egy rendőrautó hajtott. Benton azonban így sem akart megállni, nekihajtott a rendőröknek és kitört a kordonból. Amikor sikerült megállítani és elfogni, a kihallgatáson a nő azt vallotta, hogy azért menekült, mert meztelen volt. Bentont felöltöztették és börtönbe vitték, ahol büntetését tölti autóval való támadás és elmenekülés miatt.

Büntetés vár arra a magyar hölgyre is, akit tegnap az M5-ös budapesti szakaszán akartak megállítani a szervek, miután a leállósávban autózott. Előbb megállt, majd rögtön továbbhajtott, elsodorva egy rendőrt, a menetiránnyal szemben távozni akart. A rendőrök végül az autó abroncsait kilőve állították meg a Suzukit. A nő még ekkor sem adta fel és bezárkózott a kocsiba, ám ez nem jelentett akadályt a rendőröknek.