Luxuskupé az Infinititől
Luxuskupé az Infinititől

Luxuskupé az Infinititől

Luxuskupé az Infinititől

Luxuskupé az Infinititől
Bőr és alumínium fogadja az utasokat, a váltó a kormány mögül is kapcsolható
A hagyományos visszapillantók helyett kamerák kerültek az Infiniti Coupéra
Szinte szériaérett a koncepcióautó
Luxuskupé az Infinititől 15
Luxuskupé az Infinititől 16
Luxuskupé az Infinititől 17
Luxuskupé az Infinititől 18
Fotó megosztása:
Detroitban a Nissan luxusmárkája egy kupé koncepcióautót leplezett le. Az autó kissé tudathasadásos, hiszen olyannyira hasonlít a jelenlegi G35-re, mintha ebből fejlesztették volna ki. Eltérések azért akadnak bőven. Átalakították a sárvédőket, a motorháztetőt, új formát kaptak a projektoros, LED-es első és a hátsó lámpák is. Utóbbiakat a napszemüvegeknél szokásos többrétegű felületkezeléssel láttak el. Az autó jellegzetessége a tető teljes hosszára kiterjedő üvegborítás.

A tanulmányba rejtett, érintésre nyíló ajtófogantyúkkal juthatunk be, bentről a hagyományos külső visszapillantó tükrök helyett kompakt kamerákkal vethetünk pillantást hátra. A kamerák képe a műszerfal két végén kipattanó képernyőkön jelenik meg. 20 colos, kilencküllős könnyűfém felniket kapott a koncepcióautó, rajtuk elöl 255/35 R20, hátul 275/35 R20 méretű Bridgestone Potenza gumiabroncsokkal.

A koncepcióautó utasterében a sportosság keveredik a luxussal, a bőrborításhoz fényes alumínium kiegészítők kapcsolódnak. A műszerfalon öt nagy ibolyafényű műszer és a többfunkciós kijelző szerepel, de egy analóg órának is jutott hely. A multifunkciós kijelzőről lehet vezérelni a navigációt, az audio-video eszközöket és légkondicionálót. Az automata váltóval szerelt kocsiban a háromküllős kormány mögötti karral is lehet kapcsolni a fokozatokat. A vezető és utasa jó oldaltartású ülésekben utazhat.