Családi TT
Családi TT

Családi TT

Családi TT

Családi TT
Folyadékristályos kijelzők kerültek a műszerfalra
A 3.2 literes V6-os 300 lóerőt teljesít, 7000-es percenkénti fordulatszám mellett
Elsőként a Roadjet-ben mutatkozik be a hétsebességes, DSG sebességváltó
Családi TT 26
Családi TT 27
Családi TT 28
Családi TT 29
Családi TT 30
Családi TT 31
Családi TT 32
Családi TT 33
Családi TT 34
Családi TT 35
Családi TT 36
Családi TT 37
Családi TT 38
Családi TT 39
Családi TT 40
Fotó megosztása:
A Japánban már kiállított Shooting Brake-re nagyon hasonlít az új, ötajtós koncepcióautó. Sportos, dinamikus formáját tovább hangsúlyozza az Audikra jellemző hűtőrács, valamint a két nagyméretű levegőbeömlő a lökhárító alatt.

A 3,2 literes, hathengeres FSI motor 300 lóerő mellett 330 newtonméter nyomatékot szolgáltat. Elsőként ebben a koncepcióautóban mutatkozik be a sportos, hétsebességes DSG (Direct Shift Gearbox) sebességváltó, a hosszában beépített erőforrással és állandó négykerék-hajtással házasítva.

4,7 méteres hosszával és 1,85 méteres szélességével a Roadjet tágas utasteret kínál. A magas üléspozíciónak köszönhetően jut elegendő hely az utasok lábainak is.

Gombnyomásra változtatható az autó számos tulajdonsága. Komfortos, dinamikus és sportos beállításra van módja a sofőrnek. Ezek használatával a kormányzás, a sebességváltó, a lengéscsillapítás és a motor karakteresztikája is a vezető pillanatnyi igényeihez szabható.

Az Audiban olyan egyéb különlegességek is helyet kaptak, mint az autók közötti adatforgalmat lehetővé tevő elektronikus rendszer. Segítségével hasznos információkhoz jutnak a forgalomban résztvevő autóban ülők, WLAN-on keresztül.

Ez a technológia új lehetőségeket rejt magában, hiszen a kapott adatok segítségével elkerülhetőek a torlódások és az esetleges balesetek is megelőzhetők. Pár éven belül az is lehetővé válhat, hogy a vezető tájékozódjon a célja környékén található szabad parkolóhelyről, sőt, mielőtt eléri a célt, akár előre le is foglalhatja azt.