Pacific Blue és Fusion Orange színekben 1000 darabos szériák készülnek

Három új modellt dob piacra a Hummer, az autókat elsőként januárban a Detroiti Autószalonon mutatják be. Pacific kék színben készül az új H2-es széria, amelyet nem csak egyedi színéről, de alumíniumszínű kiegészítőiről is azonosítani lehet. Ellentétben más H2-esekkel, itt a hűtőmaszkot is az autó színére fényezték, az első gallytörőrács és a hátsó lámpák védőrácsa is szürke fényezést kapott. A motorháztető külső zárjait és az üzemanyagtöltő nyílás ajtaját viszont krómmal vonták be. Gondolva a téli autózásra fűthető ablakmosó-rendszerrel is ellátták a H2-est.

Az autót 17 colos polírozott felületű alumínium keréktárcsák dobják fel, de ellátták a beszállást könnyítő fellépőkkel is. Az utastérbe szénszálas kiegészítők kerültek, a hátul ülők komfortját viszont a beépített szórakozató elektronika javítja. A rendszer DVD lejátszóból fejtámlákba épített monitorokból és vezeték nélküli fejhallgatókból áll.

Ugyanezeket a belső és külső kiegészítőket kapja a Fusion Orange H2 Sut is. Eltérően viszont a kék változattól, itt a hűtőmaszk a fényes kivitelű, és a gallytörőrácsot festették a karosszéria színére. Mindkét járműből 1000 darabot gyártanak majd, amelyek 2006 első negyedévében kerülnek a vevőkhöz.

A kisebb Hummer, a H3-as jövőre luxuscsomaggal is megvehető. A karosszériát itt is krómozott elemekkel díszítik, a hűtőmaszk és a pótkeréktartó doboz viszont fényezett lesz. Nyolcféle külső szín áll a vevők rendelkezésére a H3x esetében, amihez háromféle bőrbelső társítható, az utastérbe egyedi, hímzett fejtámlákat szerelnek. Jövőre, a nyár végén kerül forgalomba az egyedi 18 colos felniken guruló H3-as, amely viszont csak az USA-ban és Kanadában lesz kapható.