Csúszhat a VW kabrió gyártása
Csúszhat a VW kabrió gyártása

Csúszhat a VW kabrió gyártása

Csúszhat a VW kabrió gyártása

Csúszhat a VW kabrió gyártása
Csúszhat a VW kabrió gyártása 9
Csúszhat a VW kabrió gyártása 10
Csúszhat a VW kabrió gyártása 11
Csúszhat a VW kabrió gyártása 12
Fotó megosztása:
Könnyen lehet, hogy késni fog a VW Eos piaci bevezetése. A csúszás oka, hogy minőségi kifogások merültek fel az újszerű nyitható keménytetővel kapcsolatban, amelyet a Webasto szállít. A tető a szokásos kupé és kabrió funkciókon kívül tolótetőként is használható, de állítólag túl erős szélzajt okoz.

Az autót a portugáliai Setubalban gyártják, a hiányosságok miatt jóval elmaradva az előzetes tervektől. A dadogó gyártáskezdet miatt veszélybe került az év elejére tervezett piaci bevezetés. Az európai piacra lépéshez nagyjából 6000 autó kiszállítása szükséges a márkakereskedésekbe. A legkorábbi időpont a márkakereskedői bemutatóra július lehet a mostani állás szerint.

További késés rendkívül rosszat tenne az értékesítéseknek. A tavaszi kabriószezon már elúszott a Volkswagennek, de a nyári hónapokban még lehet esély jeentősebb darabszám értékesítésére. Ha már csúszik a gyártás, a Volkswagen mérnökei továbbra is dolgoznak az autó biztonságán. A cél az Euro NCAP törésteszt eredményének javítása.