Újabb extrém Suzukik
Újabb extrém Suzukik

Újabb extrém Suzukik

Újabb extrém Suzukik

Újabb extrém Suzukik
Újabb extrém Suzukik 17
A raktérben egész kis műhelyt lehet kialakítani a quadok, crossmotorok kisebb javítására, beállítására
/Suzuki/Concepts//dune02.jpg
Újabb extrém Suzukik 20
Újabb extrém Suzukik 21
Újabb extrém Suzukik 22
Újabb extrém Suzukik 23
Újabb extrém Suzukik 24
Újabb extrém Suzukik 25
Újabb extrém Suzukik 26
Újabb extrém Suzukik 27
/Suzuki/Concepts//kabrio.jpg
Fotó megosztása:
A télisportok szerelmesei és a szörfösök számára készített változatok mellett, bemutatták az off-road rajongók és a vízi sportoknak hódolók elvárásai szerint készült, különleges kivitelű Suzukikat is. a “Suzuki Live Series” két másik tagját, a Blizzard és a Sea modelleket, most pedig a Dune és a Wave került sorra.

A Wave szabadidőautó a Grand Vitara alapjaira épült, és mint a neve is utal rá, a vízi sportok kedvelőinek kínál különleges funkciókat. Ezek közé tartozik a tolatókamera, amely nagy segítség a hajóval, jet-ski-vel megrakott utánfutó csatlakoztatásakor, a kerekeken gördülő barbeque sütő, és az élelmiszerek tárolására szolgáló hűtőszekrény is. Hogy az autózás se teljen eseménytelenül, a hátsó utasok az előttük lévő fejtámlába épített monitorok képében is gyönyörködhetnek.

Szintén a Grand Vitara adta a gazdagon felszerelt Dune modell alapját is. Főként terepmotorosok, quadosok számára készült a jármű, hiszen az autó könnyen boldogul a kisméretű, terepre való gépekkel megrakott utánfutóval is.

Óriási gumiabroncsok és nagy szabad hasmagasság teszi az autót terepen is ütőképessé. Hátul a csomagtartóban rengeteg hely van a különféle off-road kiegészítőknek, szerszámoknak, így akár mobil szervizként is szolgálhat a Suzuki Dune, ahol akár a verseny előtti utolsó pillanatokban is elvégezhetők a gépek végső szerelései, beállításai.

Az autót a Suzuki ATV-ről is ismert sárga színűre fényezték, az elejére csörlőt, a tetejére pedig kiegészítő fényszórókat, és praktikus tetőcsomagtartót is felszereltek.

Természetesen nem hiányozhat egyik különleges modell felszereléséből sem a műholdas navigációs rendszer.