Újabb extrém Suzukik

A télisportok szerelmesei és a szörfösök számára készített változatok mellett, bemutatták az off-road rajongók és a vízi sportoknak hódolók elvárásai szerint készült, különleges kivitelű Suzukikat is. a “Suzuki Live Series” két másik tagját, a Blizzard és a Sea modelleket, most pedig a Dune és a Wave került sorra.

A Wave szabadidőautó a Grand Vitara alapjaira épült, és mint a neve is utal rá, a vízi sportok kedvelőinek kínál különleges funkciókat. Ezek közé tartozik a tolatókamera, amely nagy segítség a hajóval, jet-ski-vel megrakott utánfutó csatlakoztatásakor, a kerekeken gördülő barbeque sütő, és az élelmiszerek tárolására szolgáló hűtőszekrény is. Hogy az autózás se teljen eseménytelenül, a hátsó utasok az előttük lévő fejtámlába épített monitorok képében is gyönyörködhetnek.

Szintén a Grand Vitara adta a gazdagon felszerelt Dune modell alapját is. Főként terepmotorosok, quadosok számára készült a jármű, hiszen az autó könnyen boldogul a kisméretű, terepre való gépekkel megrakott utánfutóval is.

Óriási gumiabroncsok és nagy szabad hasmagasság teszi az autót terepen is ütőképessé. Hátul a csomagtartóban rengeteg hely van a különféle off-road kiegészítőknek, szerszámoknak, így akár mobil szervizként is szolgálhat a Suzuki Dune, ahol akár a verseny előtti utolsó pillanatokban is elvégezhetők a gépek végső szerelései, beállításai.

Az autót a Suzuki ATV-ről is ismert sárga színűre fényezték, az elejére csörlőt, a tetejére pedig kiegészítő fényszórókat, és praktikus tetőcsomagtartót is felszereltek.

Természetesen nem hiányozhat egyik különleges modell felszereléséből sem a műholdas navigációs rendszer.