Álom, műanyag kivitelben
Álom, műanyag kivitelben

Álom, műanyag kivitelben

Álom, műanyag kivitelben

Álom, műanyag kivitelben
Álom, műanyag kivitelben 8
Hamarosan elkészül az autó kupéváltozata is
Álom, műanyag kivitelben 10
Fotó megosztása:
A Sema Shown mutatta be új kreációját az n2A karosszériaépítő cég, az Anteros GTX-et.

A kisszériában gyártott autóihoz általában maga készíti az alapokat is a kaliforniai vállalkozás, ám ezúttal a Corvette legújabb változatát, a C6-ost alkalmazták erre a célra. Az acél vázra üvegszálból készítettek klasszikus stílusú roadster karosszériát a formatervezők. A részeletekben nem nehéz felfedezni a korábbi Ferrarik, Aston Martinok, vagy Corvettek jegyeit.

Perszer a képen látható formák nincsenek kőbe vésve, a vevők egyedileg is dönthetnek autójuk megjelenéséről, ahogy a motorról is. Alap esetben itt 404 lóerőt illetve 546 newtonmétert teljesít a hatliteres V8-as, ám egy kompresszor beépítésével 550-re emelkedik a ménes száma.

Rendelhető teljesen átalakított erőforrás is. Miután a mérnökök mélyrehatóan belenyúlnak a motortérbe, az erőforrás 650 lóerőre izmosodik. Az erőátvitelben kézi és automataváltó is választható, előbbi hat, utóbbi négy fokozatú. A felniknél többrészes, ötküllős felniket alkalmaz az Anteros 18 és 19 colos méretben, a gumiméretet a vevő választhatja.

Az utastérben puha bőr, faborítás illetve szénszálas műanyag kiegészítők kaptak szerepet, ám ahogy az autó többi részénél itt is a fizetővendég dönt. Az XTM szériaváltozatának bemutatása jövő januárban lesz.

Bár most a kabriót mutatták be, a fejlesztők egyértelművé tették, hogy az autót kupé változatban is elkészítik a jövőben.