Eclipse rali alapokon
Eclipse rali alapokon

Eclipse rali alapokon

Eclipse rali alapokon

Eclipse rali alapokon
Eclipse rali alapokon 24
Eclipse rali alapokon 25
Eclipse rali alapokon 26
Eclipse rali alapokon 27
Eclipse rali alapokon 28
Eclipse rali alapokon 29
Eclipse rali alapokon 30
Eclipse rali alapokon 31
Eclipse rali alapokon 32
Eclipse rali alapokon 33
Eclipse rali alapokon 34
Eclipse rali alapokon 35
Eclipse rali alapokon 36
Eclipse rali alapokon 37
Eclipse rali alapokon 38
Eclipse rali alapokon 39
Eclipse rali alapokon 40
Eclipse rali alapokon 41
Eclipse rali alapokon 42
Fotó megosztása:
A Mitsubishi versenyistállója, a Ralliart a Dakaron illetve a ralivilágbajnokságon szerzi tapasztalatait, amit eléggé koncentráltan a Pajero, illetve a Lancer Evolution modellekben ad el a hétköznapi embereknek.

[bekkep]Most a 2006-os Eclipse-en is megmutatták, hogyan képzelnek el egy sportkocsit. A 3,8 literes V6-os motort száműzték, helyére az EVO-kból ismert 2,0 literes négyhengeres került. A turbófeltöltős 4G63-as blokkot a HKS cég kiegészítőivel dolgozták át, így az eredeti 280 helyett már 400 lóerőt tud. Áttették a teljes hajtásláncot is az Eclipsbe, így az összkerék-hajtás és a hatsebességes manuális sebességváltó is a csomag része.

A Brembo-tól származnak a nagyteljesítményű fékek, illetve sportosabbra cserélték a rugókat és a lengéscsillapítókat is. Az autó 20 colos, karbonból készült felniket kapott, Yokohama AVS gumikkal.

Nemcsak erősebb, de könnyebb is lett a szériánál a Ralliart Eclipse. Ehhez szénszálas anyagból készítették el a kocsi tetejét, az első lökhárítót, a motorháztetőt és a műszerfalat is. A Mitsubishi utóbbi koncepcióautóihoz hasonlóan itt is a hatalmas hűtőmaszk uralja a látványt.

Az új első elem aerodinamikai szerepet is ellát, ahogy az átalakított hátsó rész is. A Ralliart szakemberei karbonból készült szárnyat szereltek a csomagtérajtóra. Belülre Alcantara bevonatú Recaro versenyülések kerültek, az utasokat négypontos biztonsági övek rögzítik. A műszereket versenyautós kijelzőkkel egészítették ki, a zenét a Rockford Fosgate biztosítja.