Maybach – Bearanyozva 1

Maybach - Bearanyozva

Az átlagember számára abszolút értelmetlennek, sőt pazarlásnak tűnhetnek a Maybach extralistáján szereplő tételek. Eddig a különböző extrákkal 2 millió kombinációt tudtak összeállítani a Maybach 57 és 62 változat vásárlói, de az extralistát most további tételekkel bővítette a gyár.

Leon Hustinx, a Maybach értékesítés és marketing igazgatója szerint az autó már a legkülönlegesebb igényeket is képes kiszolgálni, és egyénibb, mint valaha. Az újdonságok között szerepel egy különleges üzleti, valamint egy luxushotelek számára kialakított csomag.

A legelőkelőbb hotelek számára kiötölt átalakítások a rövidebb és a hosszabb változathoz egyaránt rendelhetőek. A csomag tartalmaz egy különleges tárolórekeszt, ahol felmelegített törölközők tárolhatóak.

Az első ülések hátuljáról egy praktikus asztalka hajtható le, a hátsó középkonzolon pedig egy hagyományosnak tűnő vezetékes telefon kapott helyet. Egy hotelben természetesen nagy figyelmet kell fordítani a csomagokra, így különleges borítást kapott a csomagtartó is.

A Maybach 57-ből készült egy különleges koncepció is, amiben a króm helyére 24 karátos aranyréteg került. Ez természetesen teljes összhangban áll a felhasznált bőr és fa színeivel, sőt, még az aranyszínűre lakozott felnikhez is passzol.

Egy korszerű laptop segítségével egy egész kis irodát aktualizálhatunk, ahol az internet és a nyomtató nem számít különleges segítségnek. Ha befejeztük a munkát, akkor a laptopot nyugodtan berakhatjuk az ülés hátulján lévő tárolóba.

A Maybach B4-es osztályú páncélozást is kínál autóihoz, valamint egy gombnyomásra elsötétíthető elválasztófal is rendelhető az utastérbe.

Az extrák árlistáját nem ismerjük de biztosra vehető, hogy egyes tételek egy kisebb autó árát is könnyedén meghaladják.