Különös kedvezménnyel lepi meg ügyfeleit év végén a Hegyalja Kft. A sokszor hányatott sorsú kisteherautókhoz kínál kedvezményes áron alkatrészeket a budaörsi cég.

A kishaszonjármű-kínálat legnépszerűbb tagjai között tartják számon az 1994 után gyártott Citroën Jumper-Fiat Ducato-Peugeot Boxer triót. Ez a hármas közös fejlesztés eredményeként született meg, és teljes műszaki hátterük megegyezik. Most ehhez a három teherautóhoz ajánl minőségi alkatrészeket, megfizethető áron a Hegyalja Kft. Az alkatrészek közvetlenül Olaszországból érkeznek, a gyári alkatrész-beszállítóktól.

A Hegyalja Kft. filozófiájának része, hogy tisztességesen felkészített, szakképzett eladók szolgálják ki ügyfeleiket, vagy akár az on-line internet áruházon keresztül a www.hegyalja.hu oldalon önállóan is megrendelhetjük a szükséges alkatrészeket.

Az 1000 négyzetméteres raktáráruházból képesek azonnal teljesíteni kérésünket, nagykereskedelemi és kiskereskedelmi szinten is. Néhány példa a kedvezményes kínálatból: Valeo kuplung-kinyomócsapágy: 9999 forint, izzítógyertya: 990 forint, féltengely: 79 999 forint.

A teljes árlistát eléri a linkre kattintva.