A baráti összejövetel végül komoly találkozó jelleget öltött, hiszen most többen jöttek el, mint a hivatalos Scirocco-Corrado-Golf megmozdulásokra. 12 Corri sorakozott fel egymás mellé, sajnos a vidéki fanatikusok nem voltak nagy számban jelen, inkább Pestről és környékéről gyűltek össze az autók.

Többen nem a féltett kocsival látogattak el a programra és az érdeklődők száma is igen nagy volt. Nem csoda, hiszen ebből a számunkra fantasztikus járgányból mindössze 97 ezer és néhány száz darabot gyártottak és itthon is egyre kevesebb a szép példány. Hála a klub fanatikusainak, itthon is akad azért gyári állapotú, vagy végletekig átépített, felújított Corrado.

A látvány hatására biztos páran megfogadták, ilyen autót akarok! Nem lesz könnyű dolguk, az már biztos, hiszen nincs minden kereskedésben kettő belőle, mint mondjuk egy Calibrából, de kitartással és jó sok munkával újra ütőképessé lehet varázsolni a lelakott példányokat is.

Sztori hegyek, “szaktanácsadás” és ismerkedés volt a fő cél, majd kora délután közös fotózással zárult ez a napos szombat. Tovább növelte a bámészkodók számát, hogy a Porsche tulajok is ide szervezték programjukat, így a két német technika kényelmesen megfért egymás mellett.

A találkozóról további képek a www.corrado.hu weboldalon találhatók.