Carlos Sainz idén befejezte pályafutását, így helye üresen maradt a következő évekre. Nem is várt sokáig a Citroen, hogy bejelentse utódját, aki nem lesz más, mint Francois Duval. A belga versenyző navigátorával Stéphane Prévot-val együtt érkezik a francia csapathoz.

Bár 2005 végéig szerződés kötötte a belga párost a Fordhoz -ősszel, amikor bizonytalanná vált az oválos márka jövőbeni raliszereplése -, a csapat szabadon igazolhatóvá tette őket. Így lehet az is, hogy a világbajnokságra is esélyes Markko Märtin állítólag a Peugeot-nál folytatja jövőre.

A belga páros idén még a Ford színeiben teljesítette második teljes világbajnoki évadát. A páros négyszer állt a dobogón, és összesen 53 pontot gyűjtött 2004-ben, így a hatodik helyen zártak.

Mindketten Citroen versenyautóval kezdték pályafutásukat, Duval 1999-ben a Saxo kupában, Prévot az Ax kupában 1998-ban. A navigátor dolgozott Bruno Thiry-vel az Európa-bajnokságban is, ahol egy Citroen Xsara Kit-Carral versenyeztek. A két fiatal 2003 óta versenyez együtt, a világbajnokságon.