Gumiabroncs rendelések: élen az internet 1

Gumiabroncs rendelések: élen az internet

Már néhány hónappal ezelőtt is 50 százalék felett volt az interneten értékesített gumiabroncsok aránya a Goodyear és Dunlop importőrénél. Ez a százalékos arány most 66-ra nőtt, közölte nemrég a Goodyear és Dunlop Tires Magyarország Kereskedelmi Kft.

Ezzel a 60 százalék feletti számmal a magyarországi importőr vezet az összes európai Goodyear leányvállalat között, második a csehországi importőr. 2004 júniusa óta 221-ről 270-re nőtt a rendszerbe belépett viszonteladók száma hazánkban.

Az importőr várhatóan még idén bevezeti a TireOnlineService (TOS) továbbfejlesztett változatát, amely egyszerűbb kezelhetőséget biztosít majd a rendeléshez. Európai szinten már 11 000 márkakereskedő része a TOS rendszernek.

A rendszerben nyomon követhető a rendelési folyamat a rendelés leadásától, a visszaigazoláson át a kereskedői folyószámla egyenlegéig. A rendszerben Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear és Sava abroncsokat lehet rendelni, tehát a teljes kínálat szerepel benne, míg június előtt a lengyel Debica márka nem volt része a TireOnlineService-nek.