Autócsodák Pécsett 1

Autócsodák Pécsett

Filmeken és Los Angeles vagy Nizza elit negyedeiben nem annyira meglepő egy luxusautó vagy egy szupersportautó felbukkanása. Magyarországon viszont gyakorlatilag esély sincs arra, hogy az utcán észrevegyünk egy Dodge Vipert, netán egy Pagani Zonda sportautót.

Szeptember utolsó hétvégéjén, 25-én és 26-án a II. Allianz Hungária Pécsi Autószalonon biztosan nem marad le egyik látogató sem a nemes sportautókról. A sportkocsik mellett luxusautók is láthatók lesznek, a szervezők Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, MINI és Saab modelleket is kiállítanak.

Lesznek motorkerékpárok is, méghozzá Harley-Davidsonok és BMW gépek. A sportautógyártásban etalonnak számító Lotust egy Opel Speedster képviseli, amely a Lotus Elise testvérmodellje. Az egykori pécsi ralibajnok, Ranga László versenyautója szintén megcsodálható lesz a kiállításon.

A Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban megrendezett autókiállítás mindkét nap reggel 9-től este 18 óráig tart nyitva. A gyermekek a legjobb autókról matricát kapnak ajándékba és LEGO játékszigettel várják őket.