Pontosan még nem tudni, mikorra is tervezik az átállást, de a Reuters információ szerint 2005 után kizárólag Chevrolet márkanév alatt kerülnek forgalomba az új GM Daewoo személyautók. Egyes piacokon, így például Romániában, Törökországban és Lengyelországban jelenleg is Chevrolet néven kapni az autókat.

2002 októberében jött létre a General Motors fő tulajdonrészével a Daewoo márkanevet birtokló új cég. A GM Daewoo Auto & Technology vállalatban 42,1 százalékos részesedést birtokol a GM, 33 százalék a Daewoo korábbi hitelezőié. A maradék részen a Suzuki és kisebb cégek osztoznak. A GM Daewoo nem vette át a komplett autógyártót, csak a márkanevet, három autógyárat, és néhány nagyobb vezérképviseletet.

Agresszív modellpolitikájának köszönhetően a GM Daewoo eladásai már az első időszakban erőteljes lendülettel szöktek felfelé. Ezt az iramot követi a hazai piac is, ahol az év első négy hónapjában 4842 Daewoo kelt el. Ez 165 százalékkal emelkedik a 2003-as számok fölé. A Daewoo-Chevrolet márkanév csere is a folyamatos piacbővülést szolgálja.