Megújul a Mazda B2500

A 2005-ös modellévre kisebb módosításokkal teszik vonzóbbá a Mazda B 2500-ast. Külsőre új 15 colos könnyűfém felnijéről, három új fényezéséről és új oldalsó irányjelzőiről ismerhető fel a típus. Ezentúl belülről nyitható tanksapkával készülnek a Pick Up-ok.

Belsőleg sem maradt érintetlen az autó, kissé modernizálták az utasteret. Új anyagok kerülnek az ülésekre és az ajtók borítására is. A műszerfal órái a Mazda MX-5-höz hasonlóan immár elefántcsont színű számlapot kapnak, melyen a fekete számokat éjjel kék színnel világítanak meg.

A hosszabb és a dupla kabinos változatok esetében a két első ülés közé egy újabb kétrekeszes boksz kerül, amelyben iratokat, CD-ket tarthatunk. E mögé kerül a szintén új három pohárnak helyet adó tartó, így már nem csak az elöl ülők privilégiuma ez. A rakodóhelyek növelése érdekében az első ülések háttámlájára zsebeket alakítottak ki. Megváltozott a B2500-as kulcsa is, az eddigi hagyományos helyett, egyes változatoknál bicskaszerű kivitellel lehet indítani.

Nem változik a B2500 motorkínálata, továbbra is két erőforrással lehet megrendelni. A 2,5 literes turbódízel motor alapváltozata 84 lóerős és 195 newtonméter nyomatékkal bír. Az erősebb blokk 109 lóerőt tud, nyomatéka pedig 266 newtonméter.