Megújult a Seat oldal

Néhány hete az importőr megújította a Seat internetes oldalát. A gyakran frissített hírek mellett néha az árlista tanulmányozása is hírértékű információkat nyújthat az oldalon, innen tudtuk meg, hogy már kapható hazánkban a 160 lóerős Ibiza Cupra TDI, 5 784 000 forintos áron.

Az összes Seat modell bemutatása mellett az érvényes listaárak is megtalálhatók a seat.hu-n. Újdonságként megjelentek az importőri kedvezmények, a Legjobb ajánlataink menüpont a Seat akciókra mutat.

Az oldalon természetesen az Altea a főszereplő. A június 11-13-án a márkakereskedői nyílt hétvégével bevezetett újdonságról a Seat világa részben operátorlogo is ingyenesen letölthető Nokia telefonokra.

Oplogó az Ibizától az Alhambráig az összes jelenlegi Seat modellről letölthető, a logok között szerepel a Cupra R és a jellegzetes Emocion felirat is. Az importőri weboldalon háttérképeket és képernyővédőket is találunk. Az oldal része a képeslap küldés is, ahol a Seat kampányokból ismert motívumokból választhatunk.

A weboldalon kiválaszthatjuk a teljes tartozék kínálatból például a nekünk leginkább tetsző könnyűfém felnit, itt szerepelnek az aktuális szervizakciók, például a nyári átvizsgálás 1999 forintért vagy az ingyenes fékfolyadék-forráspont mérés.

Ugyanitt áttekinthetjük a rendelhető gyermeküléseket, az utólag is beszerelhető indításgátlókat, a váltózárakat. A márka rajongói a szerviz menüpont alatt a szerviz és tartozékajánlatok közül galléros polót vagy más seatos cikkeket választhatnak.