A július 19-20-ai hétvégi rendezvényen több ezer érdeklődő látogatta meg a több mint 50 márkakereskedői, szakmai kiállítói, valamint szponzori standot. A látogatók megtekinthettek több újdonságnak számító autómodellt, – kiállították többek között a Mitsubishi Grandist, a Peugeot 407-est és a Seat Alteát – ezenkívül számos vezető motorkerékpár gyártó is felvonultatta kínálatát.

A nézők megtekinthettek egy Hummer H2-est is, továbbá a Citroën, a Peugeot, a smart, a Mercedes, a Saab és a Volvo is képviseltette magát. Az autócsodák szerelmesein kívül a “szelíd motorosok”-nak is jutott látnivaló, hiszen a kiállított járművek között megtalálható volt néhány extrém trike, számos KTM, BMW, Yamaha, Kawasaki, valamint Moto Guzzi-k és Triumph is.

Mindezen kívül az érdeklődők láthattak még számos veterán, illetve retro járművet, autóritkaságot, többek között egy igazi unikumot, egy kombi Austin Mini-t is. Az Auto&Motor Show-ra kilátogatókat színpadi programok, kerékpáros triál show-k és street-fighter bemutatók is szórakoztatták.

Auto&Motor Show-n készített képek a www.r-8.hu oldalon tekinthetőek meg.