Természetesen fő szenzációként a Forma-1-es sikerekkel foglakozik a Ferrari hivatalos weboldala, a www.ferrariworld.comis, ám a márka egyéb újdonsága is megtalálhatók a hivatalos lapon. A Ferrariworld.com a fejlesztők ígérete szerint halad a kor szellemével, ezt igazolja az is, hogy a teljes oldal Flash technológiával készült. A fejlesztők fontosnak tartották kiemelni azt is, hogy ezentúl nem csak olaszul és angolul olvashatjuk a híreket, hanem németül is. Németország ugyanis a Ferrari második legnagyobb piaca.

A Ferrariworld.com három fő részből tevődik össze: a Cars (autók), Racing (verseny) és Corporate (vállalat) szekciókra. Ezek alkotják magának a Ferrari márkának is a lényegét. A szokványos szöveges hírek mellett videók és animációk is színesítik a repertoárt.

Külön mobil részt is létrehoztak az oldalon, ahol oplogók, java játékok és háttérképek tölthetők le, természetesen pénz fejében. Szintén pénzbe kerül a Ferrariworld.com oldalon klubtaggá válni. Az évi 25 euróért cserébe megkapjuk a legfrissebb híreket és képeket, továbbá a fórumból is csemegézhetünk.