Autós motoros road-show Székesfehérvárott

Kétnapos autós-motoros családi programot rendeznek június 19-én és 20-án a székesfehérvári Tesco parkolójában. Az 5000 négyzetméteres területen megrendezésre kerülő kiállítás egy most induló road-show első állomása.

A kiállítás leglátványosabb része a Tuning&Stereo Magazin szervezésben készülő “show-car” bemutató, amelyen a hazai autók mellett nyugat-európai darabok is megtisztelik a közönséget.

A kiállításra kerülő új autók mellett, tuning kamionok, valamint szebbnél szebb veterán és egyedi autók is feltűnnek. A négykerekűek mellett a motorok is képviseltetik magukat, sőt egy tuning motor bemutató is lesz.

Azok sem fognak unatkozni, akiket még nem fertőzött meg a benzingőz. Számtalan érdekes program várja a többi családtagot is. Vasárnap triál show keretein belül láthatja meg a közönség, hogy mit lehet művelni egy egyszerű kerékpárral. Kicsik-nagyok egyaránt próbára tehetik magukat autós és motoros szimulátorokon.

A folyamatos zenei programok mellett divat bemutató, fitness és aerobik bemutató, valamint zenés kívánságműsor is lesz. A zenei színpadon szombaton fél négykor az Ámokfutók ad koncertet. A programok reggel 10 órától este 6-ig tartanak.

A rendezvényről bővebb információ a Clairol Franchise Systemstől a 22/311-237 vagy a 06-20-477-71-68-as telefonszámon kérhető.