Megújul a Bentley Arnage 1

Megújul a Bentley Arnage

Megújult külsővel készül a 2005-ös évre a Bentley Arnage. Immár jobban hasonlít az autó orr része a Continental GT-re.

Két új kerek xenon fényszóróval és átalakított motorháztetővel készülnek a Bentley Arnage-ok a 2005-ös évadra. Két különböző hűtőmaszkkal készülnek majd az autók, melyek közül a megrendelő választhat majd. Ezen kívül új könnyűfém felnikkel, 40 különböző karosszéria színnel és 27 eltérő belső színkombinációval lehet egyedivé tenni az új modellt.

Az átfésült 6,75 literes V8-as motor, immár az Euro 4-es emissziós normát is teljesíti. 400 lóerővel gazdálkodhatnak az Arnage R és 450-el az Arnage T tulajdonosok. Módosították az autó utasterét is, melyben a műszerfalat modernebbé és ergonomikusabbá és használhatóbbá tették. Új DVD alapú navigációs rendszer is tartozik az autóhoz

Átdolgozták az Arnage futóművét is a következő évre, amivel a kezelhetőségen javítottak. Főleg a hátsó futóművet érintik a változások, amelyek állítólag mindemellett nagyobb kényelmet is biztosít az utazóknak.

Változatlan marad azonban az autók exkluzivitása, hiszen az Arnage R 216 270 eurotól (55,2 millió Ft), Arnage T pedig 229.787 eurotól (58,7 millió FT) vásárolható meg.