A K&H Lízingcsoport 50 darab Opel Astra Viva típusú személygépkocsit ajánlott fel éremesélyes versenyzőinknek, személyes használatra 2004. december 15-ig, hogy ezzel is segítse az Athen Club olimpikonjainak felkészülését az idei nyári játékokra.

A K&H Lízingcsoport az autók forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának minden költségét állja, a sportolóknak kizárólag a napi költségeket (üzemanyag, parkolás), illetve az esetleges károkból fakadó önrészt kell fizetniük.

John Hollows, a K&H Bank vezérigazgatója elmondta: “A K&H Bank, a Magyar Olimpiai Csapat aranyfokozatú főtámogatója és egyben a Magyar Olimpiai Csapat Bankja. Örülünk annak, hogy mostantól bankcsoportunk még egy tagja, a K&H Lízingcsoport is hozzájárul az olimpikonok felkészüléséhez, hiszen úgy gondoljuk, hogy valamennyien egy jó ügyért teszünk, és közös munkával további sikereket érhetünk el.”

Oluremi Durosaiye, a K&H Lízingcsoport megbízott vezérigazgatója hozzáfűzte: “Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a K&H Lízingcsoport támogathatja az Athen Club olimpikonjait, azokat a kivételes sportembereket, akik nemsokára Magyarországot képviselik a világ legrangosabb sportversenyén. Úgy érzem, a lízingpiac dobogós helyén álló K&H Lízingcsoport csapata méltó partnere lehet az élsportolóknak a sikerek elérésében. Vagy ha pestiesen akarjuk mondani: mostantól a K&H Lízingcsoport és a magyar olimpikonok “együtt nyomják a gázt”.”

Azért jött létre az Athen Club, hogy a 2004-es athéni olimpiai játékokra utazó esélyes sportolók életkörülményein javítson. A felkészülésük támogatása mellett a nagyobb médianyilvánosságra is hangsúlyt fektet a klub. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a K&H lízingcsoport.