Hirdetés: Suzuki Alto – Az extrák, nem extrák 1

Hirdetés: Suzuki Alto - Az extrák, nem extrák

A 62 lóerős motor fürgévé, mozgékonnyá teszi a belül meglepően tágas autót, amelyből a tervezőmérnökök nem akartak kispórolni semmit sem, csak azért mert ez egy kisautó. A tervezőmérnökök az Alto tervezésekor is komolyan vették feladatukat: többek között oldalmerevítés, gyermekzár, előfeszítős biztonsági övek, gondosan tervezett műszerfal, és még sok minden más kényezteti és védi az autó utasait.

A most kissé megújult Alto nem egészen egy év alatt elért piaci pozíciója elsősorban annak tudható be, hogy a vásárlók értékelik: az Alto alapára magába foglalja a biztonsági berendezések teljes skáláját. A blokkolásgátló (ABS), a vezető- illetve utasoldali légzsák, és a hátsó fejtámla éppúgy szériatartozékok, mint a biztonságot növelő oldalmerevítők. Ez a felszereltség bármilyen összehasonlítást kiáll. Az Alto vásárlók tehát százezreket spórolhatnak, hiszen az „extrák” az Altoban nem extrák.

Az Altoban – a versenytársakkal összehasonlítva – elöl a legtágasabb a lábtér, praktikus a pohártartó és könnyen pakolható a csomagtartó. Az csak “természetes”, hogy az Alto átlagfogyasztása – vegyes üzemmódban – mindössze 4,9 liter 100 kilométeren, és ez egy rendkívül alacsony, csupán 119 g/km-es szén-dioxid kibocsátással jár együtt.
Mindez magától értetődően, a legendás Suzuki-minőségben és -megbízhatósággal készül: a három év, vagy 100 ezer km teljes körű, és a hat év átrozsdásodás elleni garancia tényleg csak hab a tortán.

Az autó kipróbálható és megismerhető a Suzuki márkakereskedésekben

További információk www.suzuki.hu oldalon.