Smart napi 1 euróért

Fox Cityhopper név alatt futnak az április végétől kölcsönözhető, mozgó reklámtáblaként szolgáló smartok. Egy napi használatért mindössze 1 eurós jelképes összeget kell letennünk az asztalra. Az autók felülete teljes terjedelemben reklámfelületként szolgál, így a fenntartási költség a hirdetésekből befolyt összeggel fedezhető. Ilyen módon a reklámüzenetek olyan helyekre is eljuthatnak, ahová az átlagos hirdetési módszerekkel nem.

Kezdetben 20 smart áll a hirdetők és a bérlők rendelkezésére, így valószínűleg nagy lesz a versengés az autókért. Természetesen van néhány feltétel, amit ezért az igen kedvező ajánlatért be kell tartsunk. Az autót maximum három napra lehet bérelni, és kizárólag Budapesten és annak 15 kilométeres körzetében használható. Naponta minimum 30, maximum 100 km tehető meg a felmatricázott smartokkal.

A szerződési feltételek megszegése esetén súlyos pénzbüntetés megfizetésére kötelezik a bérlőt. A jelentkezések kizárólag online lehetséges, az elbírálás pedig időbeli sorrendben történik. Autót foglalni április végétől, a www.foxcityhopper.hu weboldalon lehet.