Élen a Lada 1200 1

Élen a Lada 1200

Vagy nagyon sokan nőttünk fel egy 1200-es Lada hátsó ülésén, vagy ennyivel jobb autó a felmérésben szereplő másik háromnál, mert Olvasóink egyértelműen az élre helyezték. Nemrég zárt szavazásunkban azt kérdeztük, hogy a Lada 1200, a Polski Fiat 125, a Skoda 120 illetve a Wartburg 353 közül felhasználóink melyiket tartják a legjobbnak.

4087 szavazatot regisztráltunk, ami új rekord, köszönjük Olvasóink voksait. Az erőviszonyok hamar kidomborodtak, a szovjet-orosz gép elhúzott, a csehszlovák lemaradt, a lengyel és a keletnémet autóra a Skodánál is lényegesen kevesebb voks érkezett.

A legtöbb olvasónk a Lada 1200 mellett tett hitet, 2182 szavazattal. Komoly csata dúlt a harmadik-negyedik helyért, végül a nagy Polski szorult le a dobogóról, a 18 plusz szavazat alapján a vezess.hu felhasználói a Wartburgot tartják jobb autónak.A 4087 voks eloszlása részletesen itt tekinthető meg.

Új szavazásunkban azt szeretnénk megtudni Olvasóinktól, melyik autót választanák a felsorolt alsó középkategóriás típusok közül. A vételár és az egyéb költségek nem számítanak, amelyiknek a legjobban örülnének, arra szavazzanak!