A múlt hét végén motorkiállítást rendeztek a budapesti vásárváros területén. Vasárnap délután, amikor a nagyközönség már elhagyta a területet, a forgalmazók pedig hozzáláttak a standok szétbontásához, két cég munkatársai hangos mulatozásba kezdtek. Elméletileg a standokon szigorúan tilos üzemanyaggal feltöltött motorokat tartani, ennek ellenére ők üveghangon járatták motorjukat.

A szomszédos cégek figyelmeztetése ellenére nem csendesedtek, sőt, felháborodásukban hárman a KTM motorok forgalmazójának egyik munkatársára támadtak. Ekkor ért oda a KTM-importőr tulajdonosa, Zsembery Barna, aki szintén kollégája mellé állva a társaság ellen emelte fel szavát. Zsemberyt a kabátjánál fogva a földre rántották, és dulakodni kezdtek. Majd miközben feltápászkodni próbált a földről, egy újabb ütést mértek arcára. Zsembery Barna szája belül felrepedt, amit hétfőn kilenc öltéssel kellett összevarrni.

Sajnos minden évben hangos mellékzöngék kísérik a motorkiállításokat. Zsembery Barna szerint egyesek ugyanis azt hiszik, hogy minden motoros hangosan káromkodó rocker, akiknek csak a balhé számít. Idén a botrányokat megelőzendő a kiállítók a szerződésbe foglaltatták, hogy hangoskodással és motorbőgetéssel nem lehet megzavarni a kiállítás nyugalmát.

Zsembery nem kíván a rendőrséghez fordulni, de a verekedést jelezte a kiállítást szervező Hungexpo-nak is. Ők nem kívántak az üggyel foglalkozni, mivel rendfenntartóik szerint az ügy a rendőrségre tartozik. Megkerestük a verekedő cég egyik munkatársát is, ám nem értük el.