A márciusi bemutató után a nyár végétől kezdődik meg a Nubira kombi forgalmazása. A 4562 millimétere hosszú kombi az ígéretek szerint a kategóriájához képest pazar belső teret kínál majd utasainak.

Alaphelyzetben 400 literes csomagtartóval rendelkezik az autó, amit a 60/40 arányba osztott üléstámlák ledöntésével 1410 literig bővíthetünk. Az utastérben 25 tárolásra alkalmas zseb és rekesz várja a pakolni vágyók apróságait, valamint a tetősín is a szériafelszerelés részét képezi.

A Nubira kombi formaterve a Pininfarina által tervezett szedánt veszi alapul, de attól függetlenül a GM Daewoo dél-koreai design-központjában fejlesztették ki. A belső kialakításnál inkább a Lacettit vették alapul, így abból több elem is ismerős lehet.

A motortérben a Nubirát is hajtó, hengerenként négyszelepes 1,6 literes valamint 1,8 literes motor köszön vissza. A kisebbik 109 lóerős és 179 km/órára képes gyorsítani a kombit, míg az erősebbik 122 lóerővel 183 km/órás végsebességre képes. Az 1,8 literes motorhoz négyfokozatú ZF automataváltó is rendelhető.

2005-ben az első teljes gyártási évben 50 ezer Nubira és Lacetti eladásával számol a GM Daewoo.