Taktikai Mountain Bike a H2-es Hummerhez 1

Taktikai Mountain Bike a H2-es Hummerhez

A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő H2-es Hummer 2004-ben egy különleges “Victory Red” kiadásban is rendelkezésre áll, limitált darabszámban. A piros színben készült H2 eltérő belsővel és külsővel rendelkezik a többi H2-eshez képest. Krómozott fellépő, kilincs, tanksapka, és lámparács díszíti a szolidnak amúgy sem nevezhető monstrumot. Hátul légrugó dolgozik, ami felárért bármelyik H2-be rendelhető.

Az igazi különlegessége viszont nem is maga az autó, hanem a csomagtérben található mountain bike. Az eredetileg ejtőernyős egységek számára kifejlesztett hegyi kerékpár egy jó öreg kemping biciklihez hasonlóan -persze eltérő technológiával- összecsukható, így könnyedén elfér a H2 hátuljában.

A nehéz terep legyűrésére is alkalmas bringa váza alumíniumból készül, a teleszkóp pedig a Hummer műve. A 27 sebességfokozat között a láncot a Shimano váltói terelik. Elöl tárcsafék, hátul pedig V-fék gondoskodik a lassításról.

A Hummer H2 “Victory Red” változatból idén 1500 darab gyártását tervezi a General Motors, az autó februártól rendelhető a szalonokban.